Ako želite otvoriti zabavni centar, na pravom ste mjestu!

Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju!

Ovdje možete naći širok spektar unutarnjih igraonica, proizvoda na napuhavanje, timske igre , te mnoge druge stvari koje upotpunjuju igraonice i zabavne parkove. Jako je bitno naglasiti da su naše igraonice izrađene u Europskoj uniji, kao i svi materijali koji se koriste u opremanju igraonice. Naše igraonice posjeduju originalne certifikate koji su potpuno u skladu sa propisima Europske unije.

Specijalizirani smo u planiranju i postavljanju novih igraonica, te u savjetovanju o uređenju Vašeg prostora, radimo po principu ključ u ruke.

Kontaktirajte nas!

Kontakt

Sve vrste zabave na jednom mjestu

Adrenalinski parkovi

Odličan za sezonsko poslovanje i za postavljanje na željenu lokaciju kao što su neka prigodna događanja. Lako se montira i lako se premjesti. Kada se postavi izuzetno je atraktivna i stabilna . Izrada je moguća u raznim oblicima i veličinama kao i u raznim bojama. Svi detalji se dogovaraju sa investitorom. Visine,dužine i prijelazi.

 

Igrališta na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje prava je bajka za Vašu djecu! Sati i sati zabave zagarantirani su u našim stiliziranim dvorcima na napuhavanje!
Igrališta na napuhavanje nude veliki izbor objekata na napuhavanje osmišljenih za poticaj kolektivnog duha, izdržljivosti i fizičke kondicije, ali i kreativnog rješenja problema u nepoznatoj situaciji. Od sportski igrališta do inovativnih aktivnosti, igrališta na napuhavanje pružaju mogućnosti nadogradnje bilo kojih aktivnosti uz nezaobilaznu dozu adrenalina i zabave!

Prilagođene igraonice

Imate ideju kako bi trebala izgledati Vaša igraonica, obratite nam se s povjerenjem naš tim stručnjaka će izdizajnirati po Vašim željama i najnovijimstandardima.
Mi izrađujemo koncept igraonice ili dječjeg igrališta. Renomirani proizvođači jamče europsku kvalitetu.

Tobogani na napuhavanje

Tobogani na napuhavanje zbog svojih raznih veličina, stilova i motiva najprodavaniji i najčešći iznajmljivani dio našeg asortimana.
Djeca ga obožavaju, a stane u gotovo svako dvorište, bilo ono malo ili velika livada. Napuhanac se jednostavno postavlja, a djeca teškog srca napuštaju.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU!

Jako je bitno naglasiti da su naše igraonice izrađene u Europi, kao i svi materijali koji se koriste u opremanju igraonice.

Nudimo mogućnost izrade projekta igraonice ili dječijih igrališta.

Većinu opreme posjedujemo na skladištu, te nudimo mogućnost najma za turističku sezonu ili neke druge prigode.
 
Obratite nam se s povjerenjem!

Sjedište nam je u Vinkovcima, no naši zabavni parkovi, prilagođene igraonice nalaze se diljem Hrvatske, a može biti i kod Vas!