Igrališta na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje prava je bajka za Vašu djecu! Sati i sati zabave zagarantirani su u našim stiliziranim dvorcima na napuhavanje!

Tobogani na napuhavanje

Tobogani na napuhavanje zbog svojih raznih veličina, stilova i motiva najprodavaniji i najčešći iznajmljivani dio našeg asortimana. Djeca ga obožavaju, a stane u gotovo svako dvorište, bilo ono malo ili velika livada. Napuhanac se jednostavno postavlja, a djeca teškog srca napuštaju.

Adrenalinski parkovi

Odličan za sezonsko poslovanje i za postavljanje na željenu lokaciju kao što su neka prigodna događanja. Lako se montira i lako se premjesti. Kada se postavi izuzetno je atraktivna i stabilna . Izrada je moguća u raznim oblicima i veličinama kao i u raznim bojama. Svi detalji se dogovaraju sa investitorom. Visine,dužine i prijelazi.

Dječje igraonice

Prilagođene igraonice najčešće su korištene u ugostiteljskim objektima gdje ugostitelj želi ponuditi za sve svoje goste i igraonicu za najmlađe, a ograničen je prostorom. Specijalizirani smo u planiranju i postavljanju novih igraonica, te savjetovanju o uređenju Vašeg prostora, radimo po principu ključ u ruke.