Igrališta na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje prava je bajka za Vašu djecu! Sati i sati zabave zagarantirani su u našim stiliziranim dvorcima na napuhavanje!

Igrališta na napuhavanje nude veliki izbor objekata na napuhavanje osmišljenih za poticaj kolektivnog duha, izdržljivosti i fizičke kondicije, ali i kreativnog rješenja problema u nepoznatoj situaciji. Od sportski igrališta do inovativnih aktivnosti, igrališta na napuhavanje pružaju mogućnosti nadogradnje bilo kojih aktivnosti uz nezaobilaznu dozu adrenalina i zabave!

Kombinacija fizičke aktivnosti i zabave

Igrališta na napuhivanje dolaze u raznim veličinama i oblicima te pružaju Vašim najmlađima poseban doživljaj tjelesne aktivnosti kroz zabavu i igru.

Vaša sigurnost na prvom mjestu

Sve su naše igraonice izrađene u Europskoj Uniji, kao i svi materijali koji se koriste u opremanju igraonice. Naše igraonice posjeduju originalne certifikate koji su potpuno u skladu sa propisima Europske unije, te sukladno svim sigurnosnim standardima.

Mogućnost izrade po vašim željama
Nudimo mogućnost izrade projekta igraonice ili dječijih igrališta.
Većinu opreme posjedujemo na skladištu, te nudimo mogućnost najma za turističku sezonu ili neke druge prigode.

Za vas razvijamo cijeli projekt

Vi birate ono što želite, naš tim stručnjaka Vam osigurava da to i dobijete. Garantiramo zadovoljstvo kupovine!

Igrališta na napuhavanje radi svoje raznovrsnosti te kombinacije tobogana i adrenalinskog parka najčešće je korišten proizvod na turističkim destinacijama.

Ostali proizvodi